God Morgon!

Obs: Denna sida är avsedd att informera läsarna om dagen för The Event, och kommer att publiceras innan den faktiska Händelsen.

God morgon till dig, nykomling! Detta är dagen för massarresteringar/finansiell återställning, eller “The Event” som vi har kallat det under många år. Ja vi har känt till detta ett tag, av mycket goda skäl. Du fördes hit för att finna några svar. Här är några:

Jag säger god morgon, även om det är eftermiddag eller kväll, eftersom vad jag faktiskt önskar dig här är ett gott uppvaknande. För den stora majoriteten av befolkningen är detta vad dagen handlar om.

De närmaste dagarna kommer att bjuda på en rejäl åktur. Men inget att vara rädd för. Detta är definitivt inte armageddon. Ingen Hollywood-liknande efterapokalyptisk stenålder. Inget tredje världskrig, inga krigslagar, etc. Inga negativa scenarier. Ingen lag av något slag som belastar någon del av befolkningen. Mänskligheten återges möjligheten att styra sitt eget öde genom att hindren avlägsnas. Det kan uppstå vissa störningar under de första veckorna av övergången, men som du vet, världen har haft stora problem under mycket lång tid. Det som sker är faktiskt en mycket mycket positiv tilldragelse och övergång. Hur vet vi det? Av samma mycket goda skäl som vi visste på förhand att denna dag skulle inträffa.

Hur kunde vi känna till detta i förväg?

Massarresteringarna som sker idag är lagliga gripanden. De sker av mycket goda skäl och tydliga bevis för brott som kommer att presenteras för dig idag. Även om flera av dessa personer som arresteras är offentliga personer och betrodda av många människor, har en hel del om dem gömts undan. Som sagt, obestridliga bevis kommer. Det blir rättvisa rättegångar som kommer att ske i en anda av healing för alla istället för straff. Ingen franska-revolutionen-liknande hämnd kommer att tillåtas. Så, vi visste allt detta eftersom dessa arresteringar görs av grupper inom militären och andra myndigheter, som kontaktade vissa budbärare för att sprida budskapet till allmänheten.

Eftersom de flesta regeringsledamöter har arresterats, organiseras nyval så snart som möjligt. Från och med nu kommer vårt samhälle att organiseras från gräsrotsnivån, vi blir suveräna och fria, och organiserar därför oss själva, våra egna samhällen.

Något du kanske är angelägen att veta: dina pengar är inte borta. Det globala finansiella systemet har centraliserats, det är en sammanhängande helhet, och det har utnyttjats oärligt under så lång tid att det inte fanns annat val än att stänga ner det helt och hållet. Det håller på att återställas just nu. Det aktiveras online så snart som möjligt, med dina pengar på ditt konto. Plus lite extra, för varje människa på Jorden.

Varför extra pengar? Eftersom vi alla har lurats. Pengar har skapats ur tomma intet. Hela världen är skuldsatt med 223 biljoner just som jag skriver detta. Vem är vi skyldiga dessa pengar? Privata banker, som har skapat falska virtuella pengar, lånat ut dem till länder och enskilda individer, och fick verkligt värde i utbyte: produkten av vårt arbete. Ett mycket lurigt slaverisystem. Ett system som tillämpats kriminellt på många sätt, som vi ska avslöja för dig.

Detta är ett stort steg i planetens utvecklingen. Mycket positiva saker är på väg. Livsbetingelserna under detta tidigare hårda system kanske har fått dig att tvivla på det. Så, jag rekommenderar att du besöker sidorna nedan, de förser dig med fakta att vi redan har alla lösningar för att kurera planeten, människorna, djuren, växterna, ekosystemen. Nu när hindren är borta har vi resurserna, och det är upp till oss alla, var och en av oss, att göra vad vi kan för att genomföra dessa lösningar. Denna process startar med den pågående övergången, och vi rekommenderar därför att du tar del av våra planer att upprätthålla säkerhet och välbefinnande för alla under denna övergångstid. Det finns även ett brev (Brief För Samhällets Ledare) att dela ut till lokala ledare (valda tjänstemän, distributörer för energi, mat och vatten, etc)

The original article can be found at http://eventreference.org/2015/07/07/good-morning/

Lämna en kommentar